logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen achteraf betalen

Is jouw / jullie bedrijf op zoek naar een supermarkt waar je alle boodschappen achteraf betalen kunt? Het is soms best onhandig wanneer je boodschappen direct moet betalen, online of in de winkel. Soms gaat een van de medewerkers naar de winkel en bestelt de nodige dagelijkse boodschappen als brood, beleg, fruit. Of de functionele boodschappen als schoonmaakdoekjes, een afwasborstel of nieuwe koffiefilters. Waneer hij/zij deze boodschappen voorschiet kost het weer een boel tijd om dit te declareren en terug te betalen. Gelukkig bieden steeds meer supermarkten de optie aan om boodschappen achteraf te betalen.

Boodschappen bestellen en achteraf betalen

Ga direct naar de zakelijk online supermarkt en bestel je boodschappen online. Update: Vanwege het coronavirus zijn veel online supers beperkt bestellen. Bestellen kan nog wel gewoon op PLUS.nl, klik hieronder om door te gaan.

Vooral voor bedrijven en kantoren is dit natuurlijk een enorme uitkomst. Je hoeft niet voor elke kleine boodschap je portemonnee te trekken. Ook een lunchclub waar iedereen elke maand een x bedrag inlegt wordt zo overbodig. Wanneer de mogelijkheid bestaat om boodschappen achteraf te betalen aanwezig is, ontvang je gewoon aan het einde van de maand een factuur met daarop alle boodschappen die in die maand gedaan zijn. Zo kun je top de komma nazien hoeveel geld er uitgegeven is aan brood, zuivel, groenten, fruit, koekjes, etc. Zo kun je als bedrijf ook snel inzien welk type boodschappen relatief duur zijn. Dat is een uitstekende basis om eventueel kosten te besparen. Dus boodschappen achteraf betalen biedt niet alleen een stukje gemak doordat je er een boel administratieve handelingen mee overslaat, het biedt ook nog eens een uniek inzicht in de kosten van de boodschappen die bij jouw bedrijf of binnen jouw kantoor gebruikt worden.

boodschappen achteraf betalen
Albert Heijn bezorgt alle boodschappen op locatie. Je kunt direct pinnen, maar de boodschappen achteraf betalen is ook mogelijk

Bij welke supermarkten kan ik boodschappen achteraf betalen?

Er is een gunstige ontwikkeling gaande voor bedrijven (die hun boodschappen achteraf willen betalen). Steeds meer supermarkten zien dat niet alleen particulieren, maar ook zakelijke klanten online willen bestellen en hun boodschappen graag laten bezorgen op kantoor. Albert Heijn heeft via AH.nl/Zakelijk een speciale zakelijke afdeling waar je heel snel producten kunt vinden die relevant zijn voor bedrijven en kantoren. Op dit moment wordt daar ook hard gewerkt aan speciale afdelingen per branch. Medewerkers van een kinderopvang of zorginstelling kunnen al direct navigeren naar hun eigen branch, waar ze juist de producten vinden die relevant zijn binnen hun niche. Wij verwachten dat hier binnenkort zeker nieuwe branches aan toegevoegd worden.

Bij AH.nl bestel je vrijwel elk product dat je in de fysieke supermarkt kunt vinden ook online. Zelfs het assortiment van Gall&Gall en Etos (ook onderdeel van Ahold) kun je op AH.nl bestellen. En voor bedrijven is het dus geen enkel probleem om de boodschappen achteraf te betalen. Hoe dat precies werkt? Eigenlijk heel simpel. Zodra jouw zakelijke account aangemaakt hebt (dit duurt max. 5 minuten) kun je al beginnen met bestellen. Op dit moment hanteert Albert Heijn een minimaal orderbedrag van 70 euro. Maar je zult merken dat je hier al snel aan komt. Zeker wanneer je alle grote boodschappen voor jouw kantoor of bedrijf in een keer bestelt. Je hoeft in de check-out dus niet direct af te rekenen. Doordat je als zakelijke klant de boodschappen achteraf mag betalen, koop je in feite op rekening. Je bouwt per maand een rekening op die je aan het einde van de maand toegestuurd krijgt. Op deze manier heb je ook nog eens een mooi inkijkje in het uitgavenpatroon van jouw bedrijf.

boodschappen achteraf op factuur kopenHoe kan ik boodschappen op rekening kopen?

De boodschappen op rekening kopen is allen bedoeld voor zakelijke klanten. Iedereen die staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel kan zakelijk bestellen, en dus op rekening bestellen. Als zakelijke klant kun je de boodschappen pinnen in de winkel of bij bezorging. Maar zoals genoemd, het is ook mogelijk om deze achteraf te betalen op factuur. Een andere mogelijkheid is om achteraf te betalen via automatische incasso. In dat laatste geval hoef je de factuur niet eens meer over te maken naar Albert Heijn. Dankzij een machtigingsformulier dat je kunt downloaden op de website van Albert Heijn, machtig je hen om het totale bedrag op de maandelijkse factuur automatisch af te schrijven. Zo makkelijk en eenvoudig is boodschappen achteraf betalen!