logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Kortingscode boodschappen

Wie wel er nou geen korting op zijn boodschappen ontvangen? In supermarkten vind je veel spaarprogramma’s om extra voordelen te behalen tijdens het boodschappen doen. Toch zijn deze kortingen vaak geldig op producten die je in eerste instantie niet nodig hebt. Een kortingscode voor je hele boodschappenlijstje is natuurlijk veel aantrekkelijker en voordeliger. In de toekomst zal dit tot de standaard behoren. Vergelijkbaar met hoe we nu kortingscodes en actiecodes zoeken voor andere webwinkels. Kortingscodes voor de boodschappen zijn er op dit moment nog maar weinig. De laatste tijd zien we dat grotere supermarkten als Albert Heijn en Jumbo langzaam hun online super promoten met unieke kortingscodes. Zo krijgen consumenten bijvoorbeeld 10 euro korting op hun eerste online bestellen, of zijn de bezorgkosten gratis dankzij een speciale actiecode.

Welke kortingscodes bieden supermarkten aan?

De combinatie van kortingscodes en supermarkten is nog een beetje vreemd. Waar we bij online schoenenwinkels, elektronicawinkels en online reisbureaus massaal jagen op koopjes en kortingscodes, gebeurt dit bij online supermarkten nog nauwelijks. Toch hebben we wat betreft kortingscodes voor supermarkten in de afgelopen weken een paar interessante ontwikkelingen gezien. Hieronder bespreken de de Albert Heijn, Jumbo en Picnic. Wij laten zien op welke manier zij al bezig zijn met speciale kortingscodes voor boodschappen doen. Op deze manier profiteer jij altijd van de goedkoopste boodschappen.

Kortingscode Albert Heijn
Zo komt de Albert Heijn steeds vaker met speciale kortingscodes waarmee klanten hun online boodschappen bijvoorbeeld gratis kunnen laten bezorgen. Ook zijn er voorbeelden van kortingscodes die 5 tot 10 euro korting geven op de speciale Allerhande Box van Albert Heijn. Dit is een maaltijdbox (vergelijkbaar met HelloFresh), gevuld met groenten, vlees, vis, aardappelen, pasta en nog veel meer. Met de inhoud kun je 3 gerechten per week bereiden. Met een kortingscode kun je soms wel 5 euro besparen op een Allerhande Maaltijdbox. Zie voor een volledig overzicht ook de Albert Heijn kortingscode pagina. Hier kun je direct profiteren van een aantal zeer aantrekkelijke actiecodes.

Kortingscode Jumbo
Ook de Jumbo supermarkt komt langzaam met speciale kortingen, actiecodes en aanbiedingen die verzilverd kunnen worden met een kortingscode. Onlangs deelde Jumbo flyers uit met een kortingscode waarmee consumenten een korting van liefst 10 euro konden krijgen op boodschappen in de online supermarkt op Jumbo.com. Dergelijke acties en kortingen zijn vooral bedoeld om de online supermarkt te promoten. Voor mensen is het dankzij zo’n Jumbo kortingscode extra aantrekkelijk om eens online boodschappen te doen. Natuurlijk zijn er ook elke week de Jumbo aanbiedingen. Die zijn, ongeacht een code of niet, in prijs verlaagd.

Kortingscode Picnic
Ook bij de online supermarkt Picnic zijn er leuke ontwikkelingen gaande wat betreft kortingscodes. Klanten van Picnic kunnen een unieke eigen kortingscode aanmaken en deze delen met vrienden. Vrienden kunnen deze kortingscode gebruiken in de mobiele App waarna zij 5 euro korting ontvangen op hun eerste bestelling bij Picnic. De klant die die kortingscode deelde krijgt als beloning een bepaalde korting op zijn volgende bestelling. Op die manier is iedereen blij. Een erg leuk concept van Picnic.

Kortingscode Coop
Ook Coop Supermarkten zit niet stil. Eerder kon je al online boodschappen bestellen op Cooponline.nl. Inmiddels is de totaal vernieuwde shop van Coop live gegaan: www.coop.nl. Hier vind je het volledige assortiment uit de fysieke winkels overzichtelijk bij elkaar. Kies je winkel, en je vind de actuele aanbiedingen. Tip: check wel even of jouw Coop filiaal online boodschappen doen ondersteunt. Niet alle winkels bezorgen, en bij niet alle winkels kun je de boodschappen afhalen. Wil jij gebruik maken van de actuele acties bij Coop? Check dan Coop Aanbiedingen. Hier vind je de aanbiedingen van deze week en volgende week. Of neem een kijkje op Coop Kortingscode voor actuele codes, actiecodes en andere kortingen die je kunt toepassen in de winkelmand.

Kortingscode Deen
Een online supermarkt die absoluut niet mag ontbreken in dit rijtje is de Deen. Op Deen.nl bestel je je boodschappen tegen zeer gunstige voorwaarden. Hoe dan? Nou, als je voor 23:59 je boodschappen bestelt, heb je ze de volgende dag al in huis. Helemaal uniek is het volgende: Als je voor minimaal 40 euro aan boodschappen bestelt, worden de boodschappen gratis bezorgd! Er zijn maar weinig supermarkten die deze belofte kunnen waarmaken. Kan het dan nog goedkoper? Jazeker! Gebruik hiervoor de Deen kortingscode, of bekijk de actuele Deen aanbiedingen. Dan bespaar je nog meer geld op je boodschappen. Veel succes!

Op deze pagina houden we je op de hoogte van actuele en werkende kortingscode boodschappen. Wij horen het natuurlijk graag als jij een code gespot hebt bij een bepaalde (online) supermarkt.