logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Gratis Boodschappen Bezorgen

Het bezorgen van boodschappen kost tegenwoordig nog veel geld bij partijen als Jumbo en Albert Heijn. Vaak brengt de supermarkt de boodschappen volledig gratis bij je thuis als je boven een bepaald bedrag besteld. Gratis boodschappen bezorgen is geen trend, maar iets dat de komende jaren grote vormen zal aannemen. Mensen zijn best bereid om de overstap naar online boodschappen doen te maken, echter moet daar wel wat tegenover staan: kosteloze bezorging. De producten worden dan netjes bij jouw tot de voordeur of zelfs in de keuken gebracht.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet Vanaf €5,99

Gratis boodschappen bezorgen

Gratis boodschappen bezorgen in Nederland? Meldt je aan bij een van de supermarkten voor meer informatie. Een paar jaar geleden was het misschien nog onwerkelijk. Een supermarkt die de boodschappen gratis bij jou thuis komt bezorgen. Een utopie! Tegenwoordig zien we dat steeds meer online supermarkten deze service aanbieden. Het proces van bezorgen is niet zo heel ingewikkeld meer. Vroeger bezorgden veel lokale supermarkten zelf hun boodschappen. Dan is nu wel anders. Grote organisaties en bezorgdiensten zijn speciaal opgericht voor het gekoeld bezorgen van boodschappen. Veel supermarkten werken met deze bedrijven samen of hebben zelf hun logistiek verbeterd. Je wilt natuurlijk wel dat de verse boodschappen die je besteld hebt ook echt vers bezorgd worden. Gratis boodschappen thuisbezorgen is zoals gezegd niet standaard. Vaak moet je een minimaal bedrag uitgeven voordat de levering echt gratis is. Soms zijn er ook kortingscodes beschikbaar zodat je de supermarktbezorging gratis kunt testen.

Het bezorgen van producten is een luxe. Normaal gesproken moet je zelf elke week naar de supermarkt rijden. Dat kost je brandstof, tijd en energie. Zeker als je een druk gezin hebt om voor te zorgen. Uiteindelijk wil iedereen wel tijd besparen, dus online boodschappen bestellen en bezorgen lijkt dan ook een goede oplossing. Al deze besparingen die je zelf krijgt doordat je online besteld, worden ook nog eens beloond met gratis bezorging? Supermarkten moeten ook winst kunnen maken. Daarom is het logische dat wij als klanten moeten betalen voor deze service.  Door gebruik te maken van speciale voorwaarden als tijdelijk acties of minimale bestelbedragen kun je toch profiteren van kosteloze bezorging.

Hoe worden boodschappen bezorgd?

Veel supermarkten hebben 1 of meerder grote distributiecentra en een aantal lokale afdelingen waar producten worden opgeslagen. De reis die de boodschappen afleggen om bij jou in de keuken te komen hoeft dus niet heel lang te zijn. Toch is de planning hiervoor uiterst ingewikkeld als je ziet hoeveel mensen tegenwoordig online bestellen. Met de groei die wordt voorspeld zullen meer en meer Nederlanders hun boodschappen bezorgd willen hebben. Er zullen dus steeds meer busjes van de supermarkten op de weg te zien zijn, ook bij jou in de straat. Voordeel is wel dat hoe meer mensen online boodschappen doen, hoe goedkoper dit in principe kan worden voor supermarkten. Immers, als er toch al iemand bij jou in de straat heeft besteld is het een kleine moeite om ook bij jou langs te komen.

Er zijn mogelijkheden om de bestelling van je boodschappen achteraf te betalen. Je betaald dan de boodschappen bij de bezorger, bijvoorbeeld met je pinpas. Achteraf betalen bij bezorgen van boodschappen is voor veel mensen een handige betaalmethode. Hier kunnen eventueel wel extra kosten aan verbonden zijn. Je wordt daarvan altijd vooraf op de hoogte gesteld. Heb jij ervaring met het gratis bezorgen van boodschappen bij jou thuis? Ging het zoals verwacht of ben je tegen dingen aangelopen? Deel je mening dan met ons via social media.