logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Boodschappen thuisbezorgen

Wie wil dat nou niet? Je besteld je boodschappen via de Website of App van een supermarkt na keuze, bepaald een geschikt moment voor de levering en dan hoef je alleen maar thuis te zijn als de producten worden bezorgd. Klinkt ideaal toch? Boodschappen thuisbezorgen is deze maanden onderwerp van gesprek. Naast Albert Heijn en Jumbo zijn er steeds meer spelers die deze markt gaan betreden. Zij zullen op een innovatieve manier de boodschappen thuisbezorgen tot in de keuken. Deze service is vaak inbegrepen in de prijs. Een voorwaarde is dat je thuis bent als de boodschappen worden gebracht. Soms worden de boodschappen zelfs bij de buren bezorgd.

Boodschappen thuisbezorgen

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet Vanaf €5,99

Je kent het wel, je staat in de supermarkt en denkt: hoe moet ik dit nou allemaal mee krijgen naar huis. Misschien heb je wel geen auto en moet je altijd alles op de fiets doen. Of misschien heb je een feestje en moet je wel erg veel boodschappen inkopen. Boodschappen thuisbezorgen is dan toch de ultieme oplossing? Je hoeft niet zelf meer te sjouwen met grote tassen. Je hoeft zelf geen trappen meer op te lopen en in de supermarkt voor de kassa in de rij te staan. Je kunt je boodschappen op twee manieren laten bezorgen. Sommige supermarkten bieden een thuisbezorg-service aan waarbij je, nadat je de boodschappen in de supermarkt hebt gekocht, een bezorgen kunt bestellen die alles bij je thuis aflevert. Ook kun je bij supermarkten online bestellen. Dan heb je vaak de optie om boodschappen thuis te laten bezorgen. Dankzij een handige boodschappen kortingscode kun je soms gratis bezorging afdwingen.

Voor wie is thuisbezorgen van boodschappen geschikt?
Of je nou jong of oud bent, iedereen moet boodschappen doen. Thuis of op je werk. Mensen met grote gezinnen moet meer kopen dan alleenstaanden of ouderen. Toch is het voor iedereen interessant om de overstap te maken naar online boodschappen doen. Thuisbezorgen van deze boodschappen is een service die voor veel supermarkten nog in de ontwikkelingsfase is. Ze experimenteren nog met de logistieke processen. Uiteindelijk moet het proces van bezorgen zo efficient mogelijk geregeld worden. Duurzaamheid speelt hierbij een hele grote rol. Thuisbezorging is namelijk nogal intensief voor de transportsector. Zo moeten boodschappen naar centrale distributie locaties worden gebracht, moeten ze gesorteerd worden, verzameld op basis van jouw boodschappenlijstje om uiteindelijk in een kleinere bezorgbusje bij jouw thuis te worden afgeleverd.

Wat doet de boodschappenbezorger bij je thuis?
Als de boodschappenbezorger thuis bij jou arriveert zijn er een aantal dingen die je moet onthouden. Allereerst worden de boodschappen bij je tot in de keuken bezorgt. Het is niet zo dat er simpelweg een doos op de straat wordt gezet. Er wordt altijd aangebeld zodat je weet dat er boodschappen zijn bezorgd. Thuisbezorgen houdt vaak ook in dat boodschappen netjes voor je in de keuken worden geplaatst. Natuurlijk gaat de bezorger niet het hele huis door om voor jou alle producten in kastjes op te ruimen. Woon je in een flat of bovenverdieping? Dan brengt de thuisbezorger alles spullen netjes naar boven. Met deze service onderscheiden supermarkten zich ten opzichte van andere bezorgdiensten. Mocht je hebben aangegeven de boodschappen later te willen betalen dan kun je dit eventueel ook bij de bezorger doen. Helaas is het niet mogelijk om cash te betalen maar altijd door middel van je pinpas.

Hoelang duurt boodschappen thuisbezorgen?
Vanaf het moment dat je de boodschappen besteld kan het best even duren voordat ze worden thuisbezorgt. Er zijn supermarkten die de volgende dag al leveren. Ook zijn er voorbeelden van supers die pas een week later de boodschappen langs brengen. Zorg er daarom voor dat je weet hoe lang de bezorgtermijn is. Bestel daarom altijd vroeg in de week je boodschappen zodat ze op het juiste moment in huis zijn. Door de groei van de online boodschappen sector zal deze termijn wel flink verkort gaan worden. Het is te verwachten dat er straks dagelijks bij jouw thuis in de straat bezorgt wordt.