logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Jumbo Supermarkt

De jumbo is een van Nederlands bekendste supermarkten. Met zijn duidelijke gele logo, wat je overal in terugziet, is het een herkenbaar bedrijf geworden in onze winkelstraten. Jumbo is opgericht in 1979. Inmiddels zijn er bijna 600 winkels van Jumbo in Nederland. Er werken maar liefst 60.000 mensen bij de jumbo supermarkt. Recentelijk hebben ze de supermarkten C1000 en Super de boer overgenomen. Dit heeft ervoor gezorgd dat deze keten erg succesvol is geworden. Inmiddels kun je bij de Jumbo ook online je boodschappen doen. Ze hebben daarbij leuke actie. Je kunt ervoor kiezen om je boodschappen van jumbo thuis te laten bezorgen of op te halen bij een van de afhaalpunten (pick-up points).

Bestel online op Jumbo.com!

Nieuw: online boodschappen doen bij Jumbo! Duizenden producten op vooraard. Bestel, en laat het morgen nog thuisbezorgen. Of haal het af in een van de honderden afhaalpunten.

jumbo bestellen

Op de website van jumbo vind je veel informatie over boodschappen doen. Zo is het hele assortiment beschikbaar. Ook vind je er informatie over de openingstijden van jumbo filialen, kun je inspiratie opdoen voor recepten en zijn er aanbiedingen te vinden. Deze aanbiedingen zijn zowel online als in de winkel beschikbaar. Je kunt bij de jumbo sparen voor leuke dagjes uit door middel van zegels en spaarkaarten. Wil je niet meer naar de supermarkt rijden? Omdat je bijvoorbeeld geen tijd hebt of erg veel boodschappen nodig hebt? Bestel dan online bij jumbo. Vandaag besteld (op werkdagen) is morgen al in huis.

Online bestellen bij Jumbo

Het is tegenwoordig mogelijk om online je boodschappen te bestellen bij Jumbo. De supermarkt heeft zijn website volledig vernieuwd waardoor het mogelijk is om het gehele jumbo assortiment online te raadplegen. Je maakt een account aan op Jumbo.com en bent in principe direct klaar om van start te gaan. De boodschappen zijn bij jumbo netjes op categorieën gesorteerd zodat je snel een product hebt gevonden. Naast alle boodschappen staat een knop om deze toe te voegen aan de online winkelmand. Je dient wel altijd het filiaal te selecteren dat jou voorkeur heeft. Dit in verband met service vragen en pick-up point gegevens. Je kunt vanaf 2016 ook je boodschappen laten thuisbezorgen. Er komt dan een speciale bus van jumbo bij je thuis om de boodschappen te bezorgen.

Waarom Boodschappen doen bij Jumbo?
Jumbo is vanaf 2005 tot 2012 elke jaar weer verkozen tot beste winkelketen van het jaar in de categorie supermarkten. Dit zegt wat natuurlijk. De service bij Jumbo is erg goed. Niet alleen in de supermarkt zelf maar ook in de jumbo webshop. Jumbo werd in 2007 en 2008 al uitgeroepen tot het meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland. Recentelijk haalde de jumbo nog een onderscheiding voor “beste supermarkt” na aanleiding van een onderzoek door GFK. Sinds het faillissement van V&D beschikt Jumbo ook nog eens over het merk La Place. Met deze aankoop kan de supermarkt een nieuwe koers gaan varen. Verwacht wordt dat product inspiratie een belangrijk aspect wordt binnen deze supermarkt. Jumbo wil haar klanten blijven verrassen en inspireren. Hoe ze dit online willen doen is de vraag. Probeer het eens uit door online te bestellen bij Jumbo. Tip: check ook de zeer aantrekkelijke Jumbo Kortingscode!

Jumbo Jaaraanbiedingen
Vanaf 2016 heeft de jumbo iets nieuws geïntroduceerd, de jumbo jaar aanbiedingen. Dit zijn aanbiedingen zonder voorwaarden. Ze zijn het gehele jaar geldig zolang er voorraad is. Elk jumbo filiaal doet mee met deze actie. De volgende producten zijn onder andere het gehele jaar in de aanbieding bij jumbo: Douwe Egberts, Jong of jong belegen kaas, Mona pudding, Robijn Klein & Krachtig wasmiddel, Coca-Cola, Pick & mix vlees, Knorr Wereldgerechten, Hak appelmoes of groenteconserven, Lay’s chips, Unox stevige soepen, Page Original toiletpapier, Ariel wasmiddelen, Dole bananen, Lipton ice tea sparkling, Lenor wasverzachters, Senseo Classic of Strong, Jumbo ovenverse croissants of kaiserbroodjes, Crystal Clear en Robijn wasverzachters. Al deze aanbiedingen zijn bijvoorbeeld 2+1 gratis, voordeel verpakkingen, of jumbo vaste prijs korting. Voor alle Jumbo aanbiedingen geldt maximaal 4 dezelfde aanbiedingen per klant per bezoek. Profiteer vandaag nog door online bij jumbo te bestellen. Jumbo heeft ook speciale seizoensaanbiedingen. Dit zijn producten die in een bepaalde periode van het jaar in de aanbieding zijn.

Feiten over de Jumbo supermarkt
Elke supermarkt beschikt over een eigen distributiecentrum, zo ook jumbo. Het hoofdkantoor, en tevens hun grootste logistieke centrum, is gevestigd in Noord-Brabant. Vanuit deze plek worden alle filialen in Nederland bevoorraad. Elke dag rijden 100den vrachtwagens door Nederland om alle boodschappen rond te brengen en af te leveren in de winkels. Inmiddels heeft Jumbo wel 6 grote centrale verdeelpunten en een speciaal jumbo online boodschappen distributiecentrum in ‘s-Hertogenbosch opgezet. Wanneer je online besteld worden deze boodschappen dus niet geleverd door een lokaal filiaal bij jou in de buurt. Jumbo beschikt, mede door de overname van C1000 en super de boer, over een geheel eigen inkooporganisatie. Alles wordt dus in eigen beheer gedaan. Dit heeft tot gevolg dat consumenten lage prijzen betalen en er een laagste prijs garantie kan worden gegeven.